Ga naar de beginpagina van Prostaat.nl

Volg Prostaat.nl op Facebook of Twitter

 

Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Prostaat.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Prostaat.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Bart

Geschreven op: Woensdag 25 Februari 2004 om 17:03
Ongepast of beledigend?

Mijn klachten zijn een achttal maanden geleden begonnen. Symptomen zijn de volgende : zeurende pijn in scrotum (dicht bij de aars), een geïrriteerd gevoel na het plassen (en lichtjes nadruppelen). Overdag moet ik vaker plassen. Ik heb GEEN LAST van 's nachts opstaan om te plassen. Ik heb ook GEEN pijn tijdens het plassen. Onderzoeken door huisarts(urine en prostaat) duidden geen oorzaak aan. De huisarts dacht aan een prostatitis. Een antibiotica-kuur van 45 dagen had geen resultaat. Soms verdwijnen de problemen, maar die komen weer terug. De symptomen gaan tijdelijk weg wanneer ik actief bezig ben (sport, sex,...) en wanneer ik het erg warm heb (bad, sauna,...). Wanneer ik een erectie heb gaat de pijn weg. De problemen zijn het ergst na de stoelgang. Ook diarree heeft een zeer negatieve invloed op het probleem. Hierover las ik nog niets op deze site. Zijn er nog mensen bij wie het probleem samenhangt met de stoelgang. Soms ben ik enkele weken van het probleem verlost, maar wanneer ik éénmaal een losse ontlasting heb, komt het gegarandeerd weer terug. Ik ben uit eigen initiatief te rade gegaan bij een kinesitherapeute. Zij constateerde een blokkage van mijn bekken. Zij zegt dat hierdoor de bekkenbodemspieren té fel gespannen staan. Ik heb ook het gevoel dat ik niet altijd volledige controle heb over mijn bekkenbodemspieren. Ik heb echter geen urineverlies of zo. Denken jullie dat hier sprake is van een prostatodynie? Wat raden jullie mij aan? 

Reacties op dit bericht:

Pagina 3 van 10 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9 10]

Geschreven door: Marc op Maandag 17 September 2007 om 22:44 Ongepaste reactie?

zoals alle voorgaande zelfde pijn en probleem,klinkt allemaal heel bekend,het vergalt je leven,ik probeer er mee om te gaan door een goed sociaal leven (zo goed en zo kwaad dat gaat tenminste)te leiden en er verder niet al te veel mensen ermee te confronteren(even afgezien van de stress die dit met zich meebrengt in de trant van wanneer zal de pijn nu eens verminderen/over gaan),gelukkig heb ik een staand beroep dus werken gaat wel,bukken en zitten is een ramp...
een jaar of 7 geleden naar arts geweest,spataderen geconstateerd t.h.v. de prostaat:deze weggehaald.....geen effect,
dan naar de uroloog,na verscheidene onderzoeken en scans zijn er 3 abcessen geconstateerd op de prostaat,deze weg laten branden(geen pretje,hierna dus ook geen ejaculatie meer doordat je prostaatklep hiermee ook vernietigd word,is voor mij ook moeilijk te verwerken op mn 33ste)hierna wederom geen enkele verbetering...
volgende arts:een cyste/fistel gevonden in mn bil....jawel,ook ongeveer ter plaatse van prostaat(vreemd dat ze toch elke keer weer wat nieuws kunnen vinden..)deze ook verwijdert....weer geen effect,
het idee dat de pijn ook kan komen uit bekkenbodem/spieren kan ik wel rijmen,men gaat toch een bepaalde (verkeerde!..) houding aannemen om de pijn te manupileren waardoor heel het bekkenboeltje onder zware belasting komt te staan.
medicijnen zijn bekend en gebruikt,geen enkele verbetering.
kortom mannen.....veel sterkte ermee!


Geschreven door: Maarten op Zaterdag 29 December 2007 om 18:22 Ongepaste reactie?

beste mensen

ik zit met probleem ik hoop dat jullie me kunnen helpen, Ik ben een jongen van 21 jaar oud heb sinds ausgustes last van pijn IN me balzak voel een pijn bij me anus, naar weekje was het weg sinds oktober is het treug gekomen toen werd het heftiger ze hebben alles onderzocht urine 6x maar niks in te zien heb 5 eurologen gehad die zeggen van je hebt prostatodynie heb ook kuur gehad van 2 weken ook dat helpt nie dus kreeg ik nog een kuur van 2 weken en eindelijk ging het beter na 11 weken. ben ook weer aan het werk gegaan week later na het klaarkomen kreeg ik weer last weer heftige pijn, idd als ik in bad ga is het minder doe ik leuke dingen is het minder ga ik in bed liggen of zitten pfft heb heel veel last vooral in me eind darm net of met stok in word gestoken pijn trekt naar me penis balzak. ik ben nog jong ik baal er van als het dit is prostatodynie smiley al eurlogen weten het nu ook niet meer :S elkeer van kasje naar muur gestuurt eene geeft mediceine de anderen niet :S egt vaag ik hoop dat iemand mij kan helpen.

Gr maarten


Geschreven door: alex1 op Vrijdag 9 Mei 2008 om 14:23 Ongepaste reactie?

Ik heb nog een aantal vragen aan henk. Henk zou je mij je mailadres willen mailen op adevriesnl@yahoo.co.uk.

Bedankt en groet,

Alex


Geschreven door: alex1 op Vrijdag 9 Mei 2008 om 14:25 Ongepaste reactie?

Sorry,

Mijn mailadres is adevriesnl@yahoo.com


Geschreven door: saartje op Vrijdag 12 September 2008 om 15:16 Ongepaste reactie?

vraagje aan hans woensdag 5september 2007

hoe is het nu verder met je na de operatie. mijn man heeft ook prostaatpijn en heeft problemen met de erectie. is dit ook bekent bij jullie.kan hem wel krijgen maar niet lang vast houden.zou een operatie ook iets voor mijn man zijn. hij is nu 45 jaar.


Geschreven door: Henk op Zaterdag 13 September 2008 om 12:01 Ongepaste reactie?

Saartje , je meld wel erg weinig,is er alleen prostaatpijn of is er bioptie genomen en kanker gevonden ? Als er alleen prostaatpijn is ,ze noemen dit Prostatodynie -zie internet om gegevens - dan is er toch geen operatie nodig . Als er echter in het bekken een operatie is geweest kan het een oorzaak zijn Ook na een blaas prostaat ontsteking blijft men dikwijls prostaatpijn over houden . Ook erectie problemen kunnen ontstaan . Dit heb ik ook ,krijg hem wel omhoog maar kan het niet vasthouden. Kreeg via de urologie een keuxe uit een penispomp-penis ring of injectie met androskat Gekozen voor de penis ring en deze mag een half uur blijven zitten. Wenste geen dure pillen te nemen
Sterkte


Geschreven door: saartje op Vrijdag 19 September 2008 om 08:09 Ongepaste reactie?

hallo henk,

is alleen prostaatpijn. hij heeft pillen gekregen van de uroloog genaamd Tamsulosine Omnic. hier heeft hij wel wat baat bij en geen heftige bijwerkingen.
groet saartje


Geschreven door: kees op Maandag 3 November 2008 om 18:10 Ongepaste reactie?

Hallo allemaal.
Ook ik heb prostaat problemen.Bij mij straalt het naar achteren. Net boven de anus een wee- zeurend gevoel net boven of in de billen. Een wee- zeurend niet al te erge maar irritante pijn. Het rare is altijd rond de maand Oktober treed het op, dan weer een dag nagenoeg niets en dan weer aardig. Na een paar maanden verdwijnt het weer. Bij het plassen zelf heb ik nagenoeg nooit geen pijn. Inderdaad als het warm wordt Sporten bvb is het minder.
Iemand met ongeveer hetzelfde?


Geschreven door: tuur op Maandag 10 November 2008 om 17:50 Ongepaste reactie?

hallo

ook ik kampte met deze problemen,ik heb nu een maand geleden last gekregen zoals bart vermelde ,zelfde sumptomen ,ook antibioticakuur gedaan tegen ontsteking ,niet geholpen,nu ben terug geweest naar de dokter met de vraag kan het de dikke darm niet zijn,toen hij drukte op de plaats van dikke darm idd hevige pijn (had al wa last van pijn in onderbuik)nu al enkele dagen spasmomen(medicament)aant nemen en last bijna helemaal weg ,het ontspant de dikke darm dus ook de druk tegen prostaat ,darm was gezwollen door teveel inname van eiwitten door mijn krachtsport dus idd kijken of het ook niet aan de voeding ligt ,vriendelijke groeten


Geschreven door: Michel op Donderdag 11 December 2008 om 14:03 Ongepaste reactie?

Heb nou net een week prostaatpijn, de hele week, dat is erg vervelend, tja ik dacht zou kunnen komen doordat ik teveel rommel in mijn broekzak heb, zoals sleutelbos en mobiele telefoon etc. Toen dacht ik misschien komt het door verkeerd zittende kleding die er tegenaan komt, of misschien kou gevat.
Maar pijn gaat niet weg, echter als ik ga liggen dan is de pijn geheel verdwenen!
Nou ik hou jullie op de hoogte. Doei!


Pagina 3 van 10 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9 10]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geïndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiënt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Prostaat.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties
Prostate Center Europe
CWZ
weVerbeeten
Andros
De Prostaatkliniek