Prostaat.nl

Alles over de Prostaat

Prostaat.nl

Erectieproblemen

Patiënten met prostaatproblemen kunnen ook erectiestoornissen hebben. Een vergrote prostaat op zich geeft in het algemeen geen aanleiding tot erectiestoornissen. Behandeling hiervan meestal ook niet. Na behandeling van prostaatkanker met medicijnen, bestraling of een prostaatoperatie komen erectiestoornissen echter veel vaker voor.

Gelet op het bovenstaande is het van belang op deze site ook informatie te geven over erectieproblemen, ook wel erectiele dysfunctie (ED) genoemd. Gewapend met meer kennis is het misschien ook gemakkelijker om over een drempel heen te stappen en uw arts te bezoeken.

Vele oorzaken kunnen leiden tot erectiele dysfunctie (ED) en vaak spelen meerdere oorzaken een rol. Zowel lichamelijke als psychologische aandoeningen zijn hierbij van belang. Het is vaak een combinatie van meerdere problemen. Lang niet altijd wordt de oorzaak gevonden.

Voor nadere informatie over het ontstaan van erectiestoornissen en de behandeling ervan, verwijzen wij u door naar de website Erectiestoornis.nl. Daar worden de verschillende oorzaken en vooral ook oplossingen besproken.

Nieuwsbrief Prostaat.nl

Blijf op de hoogte van het laatste Prostaatnieuws.

Google Analytics cookies uitschakelen.